Commissies

Onze vereniging heeft op dit moment acht verschillende commissies die zich bezig houden met het organiseren van leuke activiteiten, feesten en evenementen. Op deze manier zijn onze leden betrokken bij de vereniging en dragen ze een steentje bij. Ook is dit een leuke manier om veel leden te leren kennen. Deelname aan een commissie kan vanaf je eerste jaar, is vrijwillig en wordt enorm gewaardeerd! Bij de volgende commissie's zou je kunnen aansluiten:

 • AcCie
 • AlmanakCie
 • FamilieCie
 • FeestCie
 • FotoCie
 • GalaCie
 • IntroCie
 • JaarclubCie
 • SportCie
 • UitCie
 • WeekendCie
IMG_7853.JPG

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie (AcCie) is de commissie die één keer in de maand op de donderdag een activiteit organiseert. Je kunt hierbij denken aan schaatsen, poolen of een wijnproeverij. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Almanakcommissie

De almanakcommissie (AlmanakCie) is de commissie die er voor zorgt dat er voor de leden aan het eind van het jaar een almanak verschijnt. Een almanak is een jaarboek met foto's van alle leden, de borrels en de activiteiten van het afgelopen jaar. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris, de schrijvers en de ontwerpers. 

Familiecommissie

De familiecommissie (FamilieCie) is de commissie die de familiedag van de vereniging organiseert. Deze dag staat dit jaar gepland op 10 maart 2024. De commissie start in oktober 2023 en eindigt in maart 2024. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Feestcommissie

De feestcommissie (FeestCie) is de commissie die meerdere keren in het jaar feesten voor de leden organiseert. Dit jaar is dat het kerstgala, een biercantus en twee feesten. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Fotocommissie

De fotocommissie (FotoCie) bestaat uit drie leden die op de activiteiten en de feesten foto's maken. 

Galacommissie

De galacommissie (GalaCie) is de commissie die vanaf 2024 het zomer- en het wintergala gaat organiseren. Deze commissie start in maart 2024. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Introcommissie

De introcommissie (IntroCie) is de commissie die verantwoordelijk is voor de organisatie van het introweekend. Hierbij kun je denken aan het bedenken van de activiteiten, het maken van een draaiboek en de organisatie op het kamp zelf. Dit betekent dat je dus meegaat naar het introweekend. Voor aankomend jaar staat het introweekend gepland op 23 tot 25 augustus 2024. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Jaarclubcommissie

De jaarclubcommissie (JaarclubCie) is de commissie die de jaarclubvorming van de eerste jaar coördineert. Je kunt hierbij denken aan het bedenken en organiseren van de activiteiten tijdens de eerste weken van het nieuwe studiejaar. Deze commissie start in mei 2024 en eindigt na de jaarclubvorming. Er wordt één keer in de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden. 

Sportcommissie

De sportcommissie (SportCie) is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse sportdag. Deze staat voor aankomend jaar gepland op 9 mei 2024. De commissie start in oktober 2023 en eindigt in mei 2024. Er wordt om de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie en de FUNctionaris.

Uitcommissie

De uitcommissie (UitCie) is de commissie die de activiteiten voor de vereniging tijdens de uit-week organiseert. Je kunt hierbij denken aan een open feest of een leuke activiteit. De commissie start in maart 2024 en eindigt in augustus 2024. Er wordt om de week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie en de FUNctionaris.

Weekendcommissie

De weekendcommissie (WeekendCie) is de commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van het ledenweekend in Nederland of nabij. Het ledenweekend staat voor aankomend jaar gepland op vrijdag 17 tot maandag 20 mei. De commissie start in oktober 2023 en eindigt in mei 2024. Er wordt elke week vergaderd. Er zijn verschillende rollen te verdelen binnen de commissie: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris extern, commissaris promotie, de FUNctionaris en de algemene commissieleden.  

Onze sponsoren