Commissies

Onze vereniging heeft op dit moment acht verschillende commissies die zich bezig houden met het organiseren van leuke activiteiten, feesten en evenementen. Op deze manier zijn onze leden betrokken bij de vereniging en dragen ze een steentje bij. Ook is dit een leuke manier om veel leden te leren kennen. Deelname aan een commissie kan vanaf je eerste jaar, is vrijwillig en wordt enorm gewaardeerd! Hieronder kun je meer over onze verschillende commissies lezen.

IMG_7853.JPG

AcCie

De AcCie is verantwoordelijk voor het organiseren van diverse leuke activiteiten binnen de vereniging. Dit doen zij gemiddeld 1 keer per maand. Denk hierbij aan schaatsen, een date diner, een boottocht en nog veel meer.

AlmanakCie

De AlmanakCie is verantwoordelijk voor de almanak die ieder jaar gemaakt wordt. Ze houden zich bezig met interviewen, schrijven, designen en editten van de almanak.

BorrelCie

De BorrelCie zorgt ervoor dat onze wekelijkse borrels leuk en aantrekkelijk zijn en blijven. Ze organiseren bijvoorbeeld een pubquiz of een themaborrel.

FeestCie

De FeestCie organiseert de feesten van U.S.V. TwintigTwintig. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor het zoeken van een locatie, DJ's en de versiering. 

FotoCie

De FotoCie is de commissie die ervoor zorgt dat er leuke foto's worden gemaakt op de borrels, activiteiten en feesten! 

IntroCie

De IntroCie houdt zich bezig met het organiseren van het introductiekamp voor de eerstejaars in augustus. Ze zoeken een overnachtingslocatie en organiseren de activiteiten. Ook zullen ze tijdens het introductiekamp zelf aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

ReisCie

De ReisCie organiseert elk jaar een ledentrip en een ledenreis. Tijdens de ledentrip gaan we samen een dagje weg naar een leuke locatie, dit jaar was dit de kerstmarkt in Antwerpen. De ledenreis is een meerdaagse reis naar het buitenland.

UITcie

De UITcie is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten en feesten tijdens de UIT-week. Ook zijn ze aanwezig tijdens de UIT-week om alles in goede banen te leiden, onze vereniging te promoten en nieuwe leden te werven.