Zakelijk

De vereniging 

U.S.V. TwintigTwintig is een jonge en bruisende gezelligheidsvereniging in Utrecht. De vereniging is opgericht in 2020 en wordt gekenmerkt door een open en vrijblijvende sfeer, waar iedereen ruimte heeft om zichzelf te kunnen zijn. De vereniging heeft een niet-corporaal karakter en heeft dan ook geen verplichtingen of ontgroening.

We constateren een groeiende vraag naar gezelligheidsverenigingen zonder corporaal karakter en we zien dan ook jaarlijks een aanzienlijke toename van interesse in onze vereniging. Zo is het ledenbestand van de vereniging dit jaar verdubbeld naar 300 leden. Mede vanwege het jonge karakter is U.S.V. TwintigTwintig erg innovatief en continu bezig met het verder uitbouwen van de vereniging.

Samenwerkingsmogelijkheden

U.S.V. TwintigTwintig biedt verschillende mogelijkheden voor samenwerking, sponsoring en adverteren. We bieden diverse mogelijkheden om uw producten of diensten te promoten, zowel op onze website als via sociale media. Onze website fungeert als het centrale informatieplatform voor leden en trekt dagelijks aanzienlijk veel bezoekers. Indien we een samenwerking aangaan, kunnen we uw bedrijf actief promoten op onze Instagram en website.

Ook zullen we dit jaar voor het eerst een Almanak uitbrengen. Dit is een naslagwerk dat het verenigingsjaar samenvat en informatie bevat over de activiteiten, disputen, jaarclubs en commissies. Ieder lid van U.S.V. TwintigTwintig ontvangt aan het einde van het jaar een exemplaar van de Almanak. De Almanak biedt tevens de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten.

Bovendien organiseren we jaarlijks meerdere grote evenementen waarop producten of diensten effectief gepromoot kunnen worden. Een van onze hoogtepunten is het jaarlijkse DIES-feest, waar we dit jaar zo’n 500 deelnemers op verwachten. Daarnaast zijn we actief tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT), waar meer dan 10.000 studenten aan deelnemen. Tijdens de UIT nemen we deel aan verschillende markten en activiteiten, waardoor uw bedrijf de mogelijkheid heeft om een groot aantal studenten te bereiken.

Buiten het DIES-feest worden er nog andere grote evenementen georganiseerd, waaronder een sportdag, familiedag, een ledenweekend en een winter- en zomergala. Om deze grootschalige evenementen te kunnen realiseren en tegelijkertijd betaalbaar te houden voor onze leden, streven wij ernaar om samenwerkingen aan te gaan met sponsors die ons hierin kunnen ondersteunen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de volgende contactgegevens:

E-mail: bestuur@usvtwintigtwintig.nl

t.a.v. Cindy Bouwman (Commissaris Externe Zaken)
Onze sponsoren